THE Gaming Night


Ce obții dacă pui la un loc aproximativ 50 de oameni faini, o mulțime de jocuri și îi lași să se desfășoare o noapte întreagă în mall? Ceva demențial, aia e clar! Evenimentul a avut loc în Iulius Mall Cluj în noaptea de sâmbătă spre duminică (26 spre 27.11). Am avut de toate: de la prăjituri, cafea, ceai, apă, Cola și bere până la console Wii, PlayStation, XBox, Kinect și laptopuri personale din dotare.

Ne-am jucat ca bezmeticii – da, ăsta-i cuvântul :)) Înițial vorbiserăm să jucăm jocuri de genul Worms Armageddon, Heroes 3, Bomberman sau Super Mario. Da, cum să nu, ca aproape de fiecare dată socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. S-a jucat pe rupte CS în rețea, fotbal pe consolă, Mortal Kombat în 4, tenis și bowling pe Wii, box și bowling pe Kinect și…atracția nopții…Guitar Hero/Rock Band! A fost mult prea tare, mai ales că am avut 2 chitări, un set de tobe și un microfon așa că am făcut direct trupă și-am băgat câteva ore bune de ”cântat”. Atâta de mult mi-a plăcut că am acaparat una din chitări și cu chiu, cu vai, am mai lăsat și pe alții să cânte – știu, am fost ca un copil egoist și promit că data viitoare împart! 🙂 Chiar la finalul serii am trecut și la tobe pentru 2-3 piese și a fost o nebunie, pentru că a trebuit să bat pe Metallica și Motorhead!

Am jucat și o tură de curse de mașini în 2 (nu știu ce joc era, era foarte fain și în mod clar nu era din seria NFS) și cu toate că am fost cel mai prost șofer posibil pentru că nu sunt obișnuită cu controler-ul de PlayStation tot am câștigat. Nu zic cum! :)) M-am încumetat și la o tură de Mortal Kombat în 4 și rezultatul a fost chiar mortal, pentru că sărmana Kitana, caracterul meu, a fost bătută rău de tot. Nu contează, tot m-am distrat!

Mai vreau seri de genul acesta, m-am simțit atât de bine și nici nu am simțit când a trecut timpul. Am avut ocazia să joc pentru prima dată jocuri faine și pe altceva în afară de PC și a fost extrem de fain! Ce dacă la multe am pierdut? Nu asta-i important, you win some, lose some! Important e că am cunoscut mulți oameni ca lumea și am avut parte de una din cele mai epice seri din ultima perioadă!

Așa că pentru asta: un mare MULȚUMESC, Psaico, ”capul răutăților” de la care a pornit toată nebunia 🙂

***

Mai multe impresii legate de Gaming Night se mai pot vedea la Psaico, Teo, Auraș, Schumitza, Injineru, Vasile, Ștefan, Andrei, Mirona, Marius, Vlad

Gaming Night este un eveniment psaico.info sustinut de Iulius Mall. Sponsori: 4Games, Intend Computers, Ursus si Lemnul Verde.

Reclame

Tag-uri:, , , , ,

7 gânduri despre „THE Gaming Night

 1. […] acum, au mai scris: Psaico, Andrei, Auras, Teo, Stefan, Cezara, Raluca, Injineru si Vasile. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: […]

 2. […] acum, au mai scris: Andrei, Auras, Teo, Stefan, Cezara, Raluca, Injineru si […]

 3. Marius (Beri) noiembrie 28, 2011 la 10:46 am Reply

  era: „you win some, you LEARN some” 🙂

  • chocollat noiembrie 28, 2011 la 10:54 am Reply

   Sau așa! E mult mai bună și productivă perspectiva! 😀

 4. […] fiindcă îs tare bulversat în dimineaţa asta şi am uitat să-i menţionez: Teo, Auraş, Chocollat, Injineru, […]

 5. (Gaming)Night at the mall… « Teodora noiembrie 28, 2011 la 10:27 am Reply

  […] Au mai scris detaliat: Auras, Schumitza, Andrei, Injineru, Cezara Chitarista Sefa. […]

 6. […] nu am reușit să stau până la final dar puteți citi detalii și la Raluca, Teo, Aurelian , Cezara pe blogurile din dotare:). O tarla de poze și filmulețe se pot accesa pe grupul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: